Fra 2433,- per person

Families

Familyrafting & canyoning

To spennende aktiviteter

Aldersgrense: 10+

Send request using order button.

per person

fra 2478,-

3
Mer informasjon
2

Familiejuving passer veldig godt i 2-dagers kombinasjon med rafting. To våte, men forskjellige opplevelser. Barn elsker å gå på oppdagelsesferd i bekkefár. Dette blir noe av det samme, men i stort format og i trygge rammer med erfarne guider. Med hjelp av tau og klatresele tar vi oss ned et spennende juv med fosser og stryk. Raftingturen er i Gudbrandsdalslågen eller på Ottaelva, hvor turen blir avhenger av vannføring. Familierafting har en fin blanding av mindre stryk og flatere partier. På de flate partiene er det mulighet for lek, bading, vannsprutekrig og hopp fra klipper. Dere får to netter med opplevelser og måltider inkludert.

Barn: fra 2478,- per person / voksen: fra 2860,- per person

 

Family rafting & riverboard

To våte opplevelser

Aldersgrense: 10+

Send request using order button.

per person

fra 2478,-

3
Mer informasjon
2

Elvebrett er en perfekt etterfølger etter en dag med familierafting. Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven på det samme strekket som ble raftet dagen i forveien. Elvebrett er en intens opplevelse der dere virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. Vi tilpasser turen etter alder og ferdigheter. Raftingturen er i Gudbrandsdalslågen eller på Ottaelva, hvor turen blir avhenger av vannføring. Familierafting har en fin blanding av mindre stryk og flatere partier. På de flate partiene er det mulighet for lek, bading, vannsprutekrig og hopp fra klipper. Dere får to netter med opplevelser og måltider inkludert.

Barn: fra 2478,- per person / voksen: fra 2860,- per person

 

Family rafting & Via Ferrata

Vann og fjell

Aldersgrense: 10+

Send request using order button.

per person

fra 2433,-

3
Mer informasjon
2

Høyt og lavt i ferien. Kombinasjonen rafting og Via Ferrata er unik i Norge. Rett bak basen vår har vi bygd en Via Ferrata som gir flott utsikt over Sjoa, Gudbrandsdalen og fjellene rundt. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den 250 meter lange ruten opp mot Slåfjellet. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus. Raftingturen er i Gudbrandsdalslågen eller på Ottaelva, hvor turen blir avhenger av vannføring. Familierafting har en fin blanding av mindre stryk og flatere partier. På de flate partiene er det mulighet for lek, bading, vannsprutekrig og hopp fra klipper. Dere får to netter med opplevelser og måltider inkludert.

Barn: fra 2433,- per person / voksen: fra 2915,- per person.

Spennende opplevelser sammen

For mange er familieferien ett av årets høydepunkter. Vi gjør det enkelt slik at hele familien får sjansen til å være aktive, omgås og slappe av sammen. Vi garanterer eventyrlige minner gjennom spennende aktiviteter i trygge rammer. Det blir tatt hensyn til aldersspredning i familien, så aktiviteter er på et nivå der alle kan være med. Rafting er det store trekkplasteret i Sjoa, men vi har også flere andre spennende aktivitetstilbud. Alle våre rom har eget bad, og inkluderer sengetøy og håndklær.

Alle våre familiepakker inkluderer:

2 x aktiviteter   –   2 x overnatting på rom med eget bad   –   2 x frokostbuffet   –   2 x lunsj/ matpakke   –   1 x dagens 3- retters middag

 

VI STILLER MED

Kvalifiserte guider og nødvendig sikkerhetsutstyr

DU BØR TA MED

Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripdvisor

Experience more