Fra 890,- per person

Juving

Play & Fun

Naturens lekeland

Varighet: 4 timer

Aldersgrense: 12+

Bookes direkte i vårt system.

fra pr. person

1190,-

3
Mer informasjon
2

Aktiviteten foregår i Veo-juvet i Sjodalen. Dette er en tur som ikke har så mye vandring, men mer vekt på spennende delaktiviteter som zip-line, sklier og hopping i kulper. På grunn av logistikken kan det hende at deltakerne må kjøre egen bil til juvet.

Oppmøte klokken 09.00

Ekstrem

Luftig juvtur

Varighet: 5 timer

Aldersgrense: 16+

Bookes direkte i vårt system.

fra pr. person

1945,-

3
Mer informasjon
2

En utfordrende juvtur der vi tar oss ned Mæhlumsåa i nærheten av vår base. Dette er en klassisk taubasert juvtur med høye rappeller på både 20 og 30 meter. Mot slutten får dere en fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen, før vi avslutter med en 60 meter rappell ned fossen. Turen krever ingen forkunnskaper, men det er en fordel om deltakerne har rappellert tidligere. Du bør ikke ha høydeskrekk.

Oppmøte klokken 08.45

Juving er en spennende oppdagelsesferd inn i en, for de fleste, ukjent verden.

Vi tilbyr 3 ulike juvturer, og alt etter hvilken tur som er valgt kan det inneholde aktiviteter som vandring, rappellering, svømming i stryk, hopp i kulper og zip-line. Du er iført full våtdrakt og hjelm, og på enkelte turer redningsvest. Lunsjpakke medbringes, mens Explore Sjoa står for drikke. Juving passer godt i 2- dagers kombinasjon med rafting. To våte, men forskjellige opplevelser.

Vi stiller med

Kvalifiserte guider og nødvendig sikkerhetsutstyr

du bør ta med

Ullundertøy til å bruke under våtdrakta, joggesko og matpakke

Morsom aktivitet for hele familien. Vi hoppet fra klipper og svømte i stryk. Avslutningen med zip-line var høydepunktet. Vi kommer tilbake!

Lars Erik

Opplev mer