Fra 1690,- per person

Utdrikningslag

Rafting

Kun rafting

Varighet: 1 natt

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 1745,-

3
Mer informasjon
2

Passer for grupper som ønsker en rimelig løsning. Denne pakken inneholder ettermiddagstur rafting i Sjoa, BBQ på kvelden og èn overnatting med frokost. Raftingturen gjennomføres på midtre del av Sjoa. Dette er turen som har gjort rafting i Sjoa kjent og populært. Våre erfarne guider tar dere trygt ned strykene med mye moro og spenning underveis.

Dobbel action

Rafting og Juving

Varighet: 2 netter

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 3700,-

3
Mer informasjon
2

To våte, men forskjellige opplevelser. I vill og urørt natur vandrer vi ned Veo-juvet i Sjoadalen, med spennende delaktiviteter som zip-line, naturlige sklier og hopping i kulper. Her får du nærkontakt med naturen og elementene. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur – og vi garanterer gode minner for hele gruppa.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Vann og fjell

Rafting og Via Ferrata

Varighet: 2 netter

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 3620,-

3
Mer informasjon
2

Kombinasjonen rafting og Via Ferrata er unik i Norge. Rett bak basen vår har vi bygd en Via Ferrata som gir flott utsikt over Sjoa, Gudbrandsdalen og fjellene rundt. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den vertikale ruten opp mot Slåfjellet. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur – og vi garanterer gode minner for hele gruppa. Om dere ønsker flere opplevelser anbefaler vi at dere legger til brupendel. Det er en kort, men intens opplevelse. Festet i klatretau med kroppssele og hjelm kaster du deg utfor brua og suser ned mot vannflata før det går oppover og det hele snur. Her får du flere heftige sug i magen før det hele roer seg, og du blir trukket opp på brua igjen.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Ekstrem

Rafting, elvebrett, brupendel og ekstremjuving

Varighet: 2 netter

Aldersgrense: 16+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 6090,-

3
Mer informasjon
2

Fire actionfylte opplevelser som vil ta dere med på en liten reise utenfor komfortsona. Nødvendig sikkerhetsutstyr, kvalifiserte guider og god opplæring vil gi dere den best mulig opplevelsen. Eventyret begynner med rafting på strekket som har gjort Sjoa kjent og populært. Etter frokost neste morgen braker det løs med aktivitet nummer to. Elvebrett er en intens opplevelse hvor man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven på samme strekket som ble raftet dagen i forveien. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. På ettermiddagen går vi ned til brua og hopper brupendel, en kort, men actionfylt opplevelse. Siste aktivitet før avreise er ekstremjuving. Dette er en taubasert juvtur med rappeller fra 20-65 meter.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Vått og vilt

Rafting, elvebrett og brupendel

Varighet: 2 netter

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 4450,-

3
Mer informasjon
2

En herlig kombinasjon for de som ønsker et actionfylt utdrikningslag. Elvebrett er en intens opplevelse der man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven på det samme strekket som ble raftet dagen i forveien. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur – og vi garanterer gode minner for hele gruppa. Etter aktivitet dag 1 går vi ned til brua for brupendel, en kort, men intens opplevelse.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Organiser et morsomt og minnerikt utdrikningslag

Overveier dere utdrikningslag utenom det vanlige? Explore Sjoa tilbyr festlige og utradisjonelle aktiviteter for utdrikningslag.

Basen til Explore Sjoa ligger idyllisk til på Åmodt gård i Gudbrandsdalen. Omringet av fjell og elver gjør denne plassen til et perfekt utgangspunkt for et minnerikt opphold på Sjoa. Dere innkvarteres i campen vår i enten lavvoer eller rom med eget bad. Aktivitetene foregår på dagtid, slik at dere har tid til festligheter etter middag. Ett av høydepunktene på turen er brupendling. Festet i klatretau med kroppssele og hjelm kaster du deg utfor brua og suser ned mot vannflata før det går oppover og det hele snur. Her får du flere heftige sug i magen før det hele roer seg, og du blir trukket opp på brua igjen. Lørdager kommer guidene over til campen og griller for dere, og festen kan begynne for fullt. Vi har både utendørs og innendørs bar med alle rettigheter. På forespørsel kan dere bestille og reservere badestamp etter tur eller på kvelden.

Pakken Rafting inkluderer: 

Rafting i Sjoa –  1 x 3-retters middag  –  1 x overnatting i lavvo/ rom med eget bad  –  1 x frokostbuffèt

Andre pakker inkluderer:

Aktiviteter   –  Brupendel   –    2 x overnatting i lavvo/ rom med eget bad   –   2 x frokostbuffèt   –   lunsj/ matpakke   –   1 x  3- retters middag

Ta kontakt om dere ønsker å skreddersy eget program. 

 

Vi stiller med

Nødvendig sikkerhetsutstyr og kvalifiserte guider

Dere bør ta med

Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakt

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripadvisor

Opplev mer