Guidet tur fra 890,- per person

Via Ferrata

Guidet tur

Inkluderer:Guide, utstyr og klatreavgift

Varighet: 4 timer

Aldersgrense: 10+

Bookes direkte i vårt system.

fra pr. person

1010,-

3
Mer informasjon
2

Bli med på guidet tur i vår spektakulære klatresti. Våre erfarne guider gir dere nødvendig opplæring før dere tar fatt på den vertikale veggen opp mot Slåfjellet. Ruta gir flott utsikt over Sjoa, Gudbrandsdalen, og fjellene rundt. På toppen kan du utfordre dine grenser litt til, for der venter en 40 meter lang balansebru. Denne er valgfri, men vi lover både fantastisk natur og mestringfølelse for de som tør å gå over. På toppen spiser dere medbrakt lunsj før gruppa går stien ned igjen til basen.

Barn: 1010,- / voksen: 1170,-

Oppmøte klokken (08.45 på travle dager)  –  11.45  –  15.45

Leie av utstyr

Inkluderer:Utstyr og klatreavgift

Varighet: 16.00-21.00

Aldersgrense: 12+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

690,-

3
Mer informasjon
2

Klatring uten guide er mulig hver dag etter klokken 16.00. Via Ferrata-klatring krever en viss grad av ferdigheter og erfaring. Hvis du er usikker på utstyr og egne ferdigheter, må du delta på guidet tur.

Møt i resepsjon for betaling og registrering. Gi også beskjed til resepsjonen når dere er tilbake. Minimum 2 klatrere.

Klatring skjer på eget ansvar.

Klatreavgift

Inkluderer:Klatreavgift

Varighet: 16.00-21.00

Aldersgrense: 12+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

390,-

3
Mer informasjon
2

Har du erfaring og eget utstyr? Hvis ja, da kan du bruke veggen etter klokken 16.00. Møt først i resepsjonen for betaling og registrering.

Bruk av riktig sikkerhetsutstyr er avgjørende for din egen sikkerhet. Det er påkrevd at du bruker godkjent hjelm og klatresele. Følg alle sikkerhetsinstruksjoner nøye. Gi beskjed til resepsjonen når du er tilbake fra tur. Minimum 2 klatrere.

Klatring skjer på eget ansvar.

Spektakulær klatresti

Nå kan du sveve i luften med flott utsikt over Sjoa og fjellene rundt. Vi har gjort klatring tilgjengelig for flere, og tilbyr nå Via Ferrata rett bak basen vår. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den vertikale veggen opp mot Slåfjellet. Siste etappe er en 30 meter lang balansebru over et juv hvor det er 150 meter rett ned. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus.

Minimum 40 kilo / Maksimum 120 kilo

 

 

 

Vi stiller med

Kvalifiserte guider og nødvendig sikkerhetsutstyr

Du bør ta med

Joggesko, klær etter været, sekk med mat og drikke

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripadvisor

Opplev mer