Fra 1355,- per person

Klassetur

Rafting

Kun rafting

Aldersgrense: 7+ & 14+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 1355,-

3
Mer informasjon
2

Hvor raftingturen blir avhenger av alderen på elevene. For de som har fylt 14 år blir turen gjennomført på midtre del av Sjoa. Dette er strekket som har gjort rafting i Sjoa kjent og populært. Våre erfarne guider tar dere trygt ned strykene med mye moro og spenning underveis. Guiden kan tilpasse turen etter elevenes ønsker, og vi plasserer de som ønsker en rolig tur i samme båt, og de som ønsker ekstra action i samme båt. Hensyn blir tatt og alle sitter igjen med en god opplevelse. For de yngre gruppene vil turen være på Gudbrandsdalslågen. Dette er en fin tur med innlagte aktiviteter der man i tillegg til rafting kan svømme i elva, hoppe fra klipper, ”vannsprutekrig”, og kanskje prøve å være guide.

Rafting og én natt i lavvo eller rom med frokost inkludert i prisen.

 

Dobbel action

Rafting og Juving

Aldersgrense: 14+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 2480,-

3
Mer informasjon
2

To våte, men forskjellige opplevelser. I vill og urørt natur vandrer dere ned Veo-juvet i Sjoadalen, med spennende delaktiviteter som zip-line, naturlige sklier og hopping i kulper. Her får du nærkontakt med naturen og elementene. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur. På begge aktiviteter vil det bli tatt hensyn til spredning i gruppen slik at alle sitter igjen med en god opplevelse.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Vann og fjell

Rafting og Via Ferrata

Aldersgrense: 10+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 2480,-

3
Mer informasjon
2

Høyt og lavt med klassen. Kombinasjonen rafting og Via Ferrata er unik i Norge. Rett bak basen vår har vi bygd en Via Ferrata som gir flott utsikt over Sjoa, Gudbrandsdalen og fjellene rundt. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den 250 meter lange ruten opp mot Slåfjellet. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus. Raftingturen er familierafting på Gudbrandsdalslågen, eller rafting i midtre del av Sjoa. Hvor turen blir avhenger av alder på elevene. På begge aktiviteter vil det blitt tatt hensyn til spredning i gruppen slik at alle sitter igjen med en god opplevelse.

To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Naturen som læringsarena

Mange skoleklasser ønsker en markering på en begynnelse, eller avslutning av en periode. Vi har lang erfaring med opphold og arrangementer av skoleklasser, og har i mange år tatt imot spente og forventningsfulle elever. En klasse består av forskjellig typer mennesker hvor noen har prøvd det meste før, mens andre er ferske – så våre aktiviteter tar hensyn til spredning i grupper. Hos oss får dere morsomme og minnerike opplevelser i trygge rammer.

Explore Sjoa ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elven Sjoa og nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Omringet av fjell og elver gjør denne plassen til et perfekt utgangspunkt for minnerike dager i Sjoa. På tunet er det store grøntarealer hvor elevene kan spille volleyball, klatre, eller bare slappe av. Det er en fin badeplass i gåavstand fra basen. Ta med klassen og utforsk et nytt miljø, med naturen som læringsarena.

Pakken RAFTING inkluderer: 

1 x aktivitet   –   1 x overnatting i lavvo eller rom med eget bad   –   1 x frokostbuffet   –   1 x middag

Pakkene DOBBEL ACTION & VANN OG FJELL inkluderer:

2 x aktiviteter  –   2 x overnatting i lavvo eller rom med eget bad   –   2 x frokostbuffèt   –   2 x lunsj/ matpakke   –   1 x  3- retters middag

Ta kontakt om dere ønsker å skreddersy eget program.

Vi stiller med

Erfarne guider, nødvendig sikkerhetsutstyr og transport til aktiviteter

Dere bør ta med

Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakt

Fantastic place I warmly recommend! It is a unique atmosphere and very welcoming staff. Nature is stunning and don't miss the great rafting adventure.

Micael Wigerud - google

Opplev mer