Fra 2400,- per person

Bedrifter

Rafting

Kun rafting

Varighet: 2 dager

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 2400,-

3
Mer informasjon
2

Ta med kollegene dine på rafting i verdenskjente Sjoa og avslutt turen i badestamp med idyllisk utsikt opp mot fjellet. Et kollegium består av ulike typer mennesker, og på denne turen kan guiden tilpasse turen etter gjestenes ønsker. Vi plasserer vanligvis de som ønsker en rolig tur i samme båt, og de som ønsker ekstra action i samme båt. Hensyn blir tatt og alle sitter igjen med en god opplevelse. To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Dobbel action

Rafting og Juving

Varighet: 2 dager

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 3510,-

3
Mer informasjon
2

To våte, men forskjellige opplevelser. I vill og urørt natur vandrer dere ned Veo-juvet i Sjoadalen, med spennende delaktiviteter som zip-line, naturlige sklier og hopping i kulper. Her får du nærkontakt med naturen og elementene. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur. På begge aktiviteter vil det bli tatt hensyn til spredning i gruppen slik at alle sitter igjen med en god opplevelse. Mulighet for badestamp og kald lokal øl etter tur. To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Vann og fjell

Rafting og Via Ferrata

Varighet: 2 dager

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

fra pr. person

fra 3410,-

3
Mer informasjon
2

Kombinasjonen rafting og Via Ferrata er unik i Norge. Rett bak basen vår har vi bygd en Via Ferrata som gir flott utsikt over Sjoa, Gudbrandsdalen og fjellene rundt. Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den 250 meter lange ruten opp mot Slåfjellet. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus. Raftingturen foregår på midtre del av Sjoa, dette er vår mest populære raftingtur. På begge aktiviteter vil det bli tatt hensyn til spredning i gruppen slik at alle sitter igjen med en god opplevelse. Mulighet for badestamp og kald lokal øl etter tur. To netter med opplevelser og måltider inkludert.

Opplevelser og inntrykk som styrker samholdet i gruppa

Explore Sjoa har hjulpet mange bedrifter med å skape en unik og minnerik tur for sine ansatte. Å bytte ut kontorstolen med opplevelsesrike dager i Sjoa, er etter vår mening den beste teambuilding aktiviteten som finnes. Et opphold hos oss vil kunne knytte de ansatte tettere sammen og fremme samarbeid. Bedrifter består av forskjellig typer mennesker hvor noen har prøvd det meste før, mens andre er ferske – så våre pakker tar hensyn til spredning i grupper. På forespørsel kan dere bestille og reservere badestamp etter tur eller på kvelden.

Basen til Explore Sjoa ligger idyllisk til på Aamodt gård i Gudbrandsdalen. Omringet av fjell og elver gjør denne plassen til et perfekt utgangspunkt for minnerike dager i Sjoa. Dere vil bo i vår ombygde låve i 4- sengs, dobbelt- eller enkeltrom. Alle våre rom har eget bad og inkluderer sengetøy og håndklær. Hovedbygningen er fra 1747, og her serverer vi frokost og middag i vår koselige peisestue. Etter en full dag med aktivitet kan dere senke skuldrene og nyte god hjemmelaget mat og lokal øl i rommet som tar dere 300 år tilbake i tid. Om dere ønsker en faglig bit er det muligheter for det i løpet av oppholdet.

Alle våre bedriftspakker inkluderer:

Aktivitet(er)   –   2 x overnatting på rom med eget bad   –   2 x frokostbuffèt   –   2 x lunsj/ matpakke   –   1 x  3- retters middag

Ta kontakt om dere ønsker å skreddersy eget program. 

 

 

 

VI STILLER MED

Nødvendig sikkerhetsutstyr og kvalifiserte guider

DU BØR TA MED

Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakt

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripadvisor

Opplev mer