Fra 830,- per person

Rafting

Familierafting

Familievennlig rafting

Varighet: 4 timer

Aldersgrense: 7+

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

815,-

3
Mer informasjon
2

Guidet raftingtur for hele familien, og en fin mulighet til å gjøre noe gøy sammen! Flott tur, med innlagte aktiviteter der man i tillegg til rafting kan svømme i elva, hoppe fra klipper, ”vannsprutekrig” og kanskje prøve å være guide. Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring, før våre erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. Dette er en flott introduksjon til en spennende aktivitet. Etterpå samles vi i grillhuset hvor vår fotograf viser bilder fra turen og vi serverer kaffe/te, saft og kake.

Oppmøte klokken 12.00 (og klokken 16.00 på travle dager)

Dagstur Sjoa

Rafting i midtre del av Sjoa

Varighet: 5 timer

Aldersgrense: 15 +

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

1335,-

3
Mer informasjon
2

Bli med på strekket som har gjort rafting i Sjoa kjent og populært. Dette er vår mest populære tur, og den passer de aller fleste. Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring før våre erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. Midtveis på turen serverer vi varm lunsj ved elvebredden, før vi tar fatt på de siste strykene. Etter en kort busstur er vi tilbake på basen, der er det mulighet for en varm dusj i garderober, eller badestamp på forespørsel. Fotografen tar bilder på turen, og det er anledning for å se, og eventuelt kjøpe disse. Denne turen krever at man kan svømme.
Mulighet for Make Your Own Pizza etter tur.

Oppmøte klokken 10.00

Korttur Sjoa

Rafting i midtre del av Sjoa

Varighet: 3 timer

Aldersgrense: 15 +

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

950,-

3
Mer informasjon
2

Bli med på strekket som har gjort rafting i Sjoa kjent og populært. Ettermiddagsturen skiller seg fra dagsturen ved at turen er kortere, og det serveres ikke mat. Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring før våre erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. Etter en kort busstur er vi tilbake på basen, der er det mulighet for en varm dusj i garderober, eller badestamp på forespørsel. Fotografen tar bilder på turen, og det er anledning for å se, og eventuelt kjøpe disse. Denne turen krever at man kan svømme. På forespørsel er det mulighet for middag etter tur. Vi har også flere sorter lokalt øl.

Oppmøte klokken 15.00 i mai og september.
Oppmøte klokken 16.00 i juni, juli og august.

Åsengjuvet

Rafting i øvre del av Sjoa

Varighet: 5 timer

Aldersgrense: 18+

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

1640,-

3
Mer informasjon
2

Turen går gjennom den øvre delen av Sjoa, og skiller seg fra turen i midtre del av Sjoa ved at noen av strykene er ekstra lange. Her renner Sjoa gjennom flotte juv hvor fjellsidene reiser seg over hundre meter fra elvebredden. Varm mat serveres når vi kommer tilbake på basen. Dette er turen for eventyrlystne, svømmedyktige personer i normalt god form.

Oppmøte klokken 10.00

Åmodtfallene

Rafting i nedre del av Sjoa

Varighet: 4 timer

Aldersgrense: 18+

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

1855,-

3
Mer informasjon
2

Dette er et skikkelig kick! Som eneste raftingselskap tilbyr vi Sjoas mest utfordrende raftingtur. Denne går i nederste del av Sjoa elv og passer for de som har raftet tidligere. Vi kjører samme strekket av elva to ganger. Store utfordringer og en intens og spennende raftingopplevelse. Etter varm dusj og skift serverer vi varm lunsj på basen. Turen gjennomføres kun på lav vannstand. Denne turen krever at du kan svømme.

Oppmøte klokken 10.00

Guidekurs

Neste kurs: 12. juni – 15. juni 2022

Varighet: 4 dager

Aldersgrense: 15+

Send forespørsel via bestill knapp.

pr. person

7990,-

3
Mer informasjon
2

Heidal Rafting tilbyr guidekurs i rafting. Få med deg 4 fulle dager med intens aktivitet der du kan lære deg å mestre elva. Vårt raftingkurs har høy kvalitet og passer både for de som har ambisjoner om å bli en profesjonell rafting-guide, eller for de som kun ønsker en lærerik uke på elva. Kurset er todelt, med både praksis og teori, men med hovedvekt på praksis. Du vil lære hvordan vannet oppfører seg, hvilke faremomenter og hindringer som finnes i elva, og hvordan man manøvrerer båten for å komme trygt igjennom disse. Du vil lære hvordan flere båter sikrer hverandre, kommunikasjon på elva og det praktiske i forhold til håndtering/rigging av utstyr. Etter vårt raftingkurs har du et godt grunnlag for å starte som treningsguide hos oss eller hos et annet selskap. Deltakere som viser talent og interesse vil bli tilbudt plass som treningsguide hos oss. Vi er hele tiden på utkikk etter nye guide-emner, så her har du sjansen.

Guidekurs arrangeres på forespørsel også til andre tidspunkt, for eksempel til andre raftingselskap, firma, vennegjenger og organisasjoner.

Inkludert i prisen er kurs, overnatting på rom med eget bad, frokost, lunsj og middag alle kursdager. Kontakt oss for program.

Våre raftingturer spenner fra rolige familieturer til det råeste du får i Norge

Rafting er en spennende aktivitet som passer de aller fleste. Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og garantert noe som passer deg og din gruppe. Rafting skal oppleves som spennende og morsomt, men også trygt. Dette har vi gjennom 30 års erfaring perfeksjonert slik at vi kan gi deg den best mulige opplevelsen. Våre kvalifiserte guider tar deg med på en morsom og actionfylt opplevelse.

Vi stiller med

Kvalifiserte guider, nødvendig sikkerhetsutstyr og transport

Du bør ta med

Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakta

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripdvisor

Opplev mer