Fra 890 pr. person

Elvebrett

Familie

Familievennlig tur

Varighet: 3,5 time

Aldersgrense: 10+

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

935,-

3
Mer informasjon
2

Vi tilbyr også elvebrett for foreldre og barn som ønsker en ekstra utfordring. Om dere har prøvd familierafting er dette en naturlig oppfølger. Turen foregår på Gudbrandsdalsågen, og dere får prøvd en tøff aktivitet i kontrollerte former. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. Vi tilpasser turen etter alder og ferdigheter. Mulighet for Make Your Own Pizza etter tur. 

Oppmøte klokken 11.00

Dagstur Sjoa

Actionfylt tur på Sjoa

Varighet: 5 timer

Aldersgrense: 15+

Bookes direkte i vårt system.

pr. person

1565,-

3
Mer informasjon
2

Dette er et skikkelig kick! Elvebrett er en krevende og utrolig morsom aktivitet hvor man kommer tett på naturkreftene. Svøm i elva og surf på bølger i kontrollerte former. Våre guider gir dere grundig opplæring og er med hele turen. Etter en kort busstur er vi tilbake på basen, der er det mulighet for dusj og skift i garderober. Varm lunsj serveres i peisestua på basen etter tur.

Oppmøte klokken 10.00

I ett med elva

Med et stort brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elva. Dette er en intens opplevelse hvor man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Vi surfer på bølger og tar oss nedover elven gjennom strykene, det er du som har kontrollen! Du får god opplæring og innføring av guidene som er med før turen begynner. Aktiviteten krever at deltagerne er i god fysisk form, men turen kan tilpasses noe etter deltakernes nivå og erfaring. Elvebrett passer ypperlig for deg som har raftet noen ganger, og som søker nye utfordringer.

Vi stiller med

Kvalifiserte guider, nødvendig sikkerhetsutstyr og transport

Du bør ta med

Ullundertøy til å bruke under våtdrakta

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripdvisor

Opplev mer