Fra 890 pr. person

Elvebrett

Familie

Inkluderer:Familievennlig tur

Varighet: 3,5 time

Aldersgrense: 10+

Bookes direkte i vårt system.

fra pr. person

1110,-

3
Mer informasjon
2

Utforsk elva med hele familien på våre elvebrett. Vi tilbyr også elvebrett for foreldre og barn som ønsker en ekstra utfordring. Om dere har prøvd familierafting tidligere er dette en naturlig oppfølger. Turen foregår på Gudbrandsdalsågen, og dere får prøvd en tøff aktivitet i kontrollerte former. Surfing på bølger og kjøring gjennom stryk inngår på turen. Vi tilpasser turen etter alder og ferdigheter.

Oppmøte klokken 10.45

Dagstur Sjoa

Inkluderer:Actionfylt tur på Sjoa

Varighet: 5 timer

Aldersgrense: 15+

Bookes direkte i vårt system.

fra pr. person

1640,-

3
Mer informasjon
2

Dette er et skikkelig kick! Elvebrett er en krevende og utrolig morsom aktivitet hvor man kommer tett på naturkreftene. Svøm i elva og surf på bølger i kontrollerte former. Våre guider gir dere grundig opplæring før turen, og er med i vannet hele veien. Elvebrett har blitt populært blant de som søker mer utfordrende elveaktiviteter.
Etter en kort busstur vil dere være tilbake på basen hvor det er mulighet for dusj og skift i garderober. Varm lunsj serveres i peisestua på basen etter tur.

Oppmøte klokken 09.45
Leveres av Heidal Rafting i Sjoa

I ett med elva

Med et stort brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elva. Dette er en intens opplevelse hvor man virkelig får kjenne elvas krefter på kroppen. Vi surfer på bølger og tar oss nedover elven gjennom strykene, det er du som har kontrollen! Du får god opplæring og innføring av guidene som er med før turen begynner. Aktiviteten krever at deltagerne er i god fysisk form, men turen kan tilpasses noe etter deltakernes nivå og erfaring. Elvebrett passer ypperlig for deg som har raftet noen ganger, og som søker nye utfordringer.

Vi stiller med

Kvalifiserte guider, nødvendig sikkerhetsutstyr og transport

Du bør ta med

Ullundertøy til å bruke under våtdrakta

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripadvisor

Opplev mer