Komplette Aktivitetspakker i sjoa

Er du klar for ditt livs eventyr?

Ta med venner og familie på en actionfylt og minnerik opplevelse i Sjoa.

Explore Sjoa tilbyr full pakke med aktiviteter, overnatting og god hjemmelaget mat ved Sjoa.  Om dere kun ønsker enkeltprodukter kan dette også bestilles.

Din opplevelse hos oss

Explore Sjoa ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elven Sjoa og nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for små og store grupper, både til lands og til vanns. På tunet er det store grøntarealer hvor man kan spille volleyball, klatre i klatrevegg, bade, eller bare slappe av med en lokal øl. Hos oss får dere aktiviteter, overnatting og mat av høy kvalitet.

Sjoa er kjent for rafting, men Explore Sjoa tilbyr også Via Ferrata, juving, klatring, elvebrett, tauaktiviteter og teambuilding på forespørsel.

 

Rom – Stabbur – Hytter – lavvo

Overnatting

Gjør det lettvint med alt på ett sted. Explore Sjoa tilbyr overnatting av god standard. Alle våre rom og hytter har egne bad, og vi er eneste raftingselskap langs Sjoa elv som tilbyr dette.
Peisestue 1747 – make your own pizza – Grillhuset

Mat & drikke 

Frokostbuffèt
Alle pakker inkluderer frokost. 
Lunsj/ matpakke
Alle pakker inkluderer lunsj. Forskjellig lunsj på de ulike pakkene.   
3- retters middag
Alle pakker inkluderer middag. Dagens hjemmelagede 3- retters middag blir servert i vår koselige peisestue fra år 1747. Lørdager serverer vi 3- retters BBQ i grillhytta.
Make your own pizza
Ikke inkludert i pakker. Kan bestilles til ankomsdagen, eller etter aktivitet om dere ikke har bestilt pakketur. 
Drikke
Vi har alle skjenkerettigheter og serverer øl, vin og brennevin både i peisestua, på uteserveringen og i grillhuset.

Våre aktiviteter

7 - 18

Vi var en familie på fem der mor i familien fikk rafting som bursdagsgave. Vi overnattet fra fredag til søndag og fikk med oss grilling på kvelden.

Fra begynnelse til slutt en utrolig hyggelig helg med mye lek, vennlige guider og stor gjestfrihet fra vertskapet. Anbefales varmt!

Astrima - Tripadvisor